Škola nogometa HNK Zadar upisuje nove članove, a ukidaju se članarine za selektivne kategorije Tića.

Škola nogometa HNK Zadar od 23. lipnja upisuje nove članove, i to djecu rođenu 2013. godine i mlađe. Najnadarenija djeca 2013. i 2014. godište bit će priključena selekciji Tića i oni neće plaćati članarinu, dok svi drugi ostaju u školi nogometa. Djelomično ukidanje plaćanja članarine u zadarskom klubu objašnjavaju činjenicom kako je Grad Zadar novac za školu nogometa osigurao iz gradskog proračuna.

– Trudit ćemo se u skladu s našim financijskim mogućnostima postupno ukinuti članarinu u svim selektivnim kategorijama– ističe predsjednica Zadra Iva Bokanović.

Zadar je ove sezone u kategorijama pionira i kadeta uspješno igrao u elitnoj Prvoj HNL. Obje su mlađe klupske selekcije bile u deset najboljih momčadi u Hrvatskoj, što dovoljno govori o kvaliteti rada u HNK Zadar i stručnosti

trenera koje vode mlađe uzrasne kategorije. Voditelj škole nogometa je poznati sportski pedagog i nogometni stručnjak Krešimir Gojun, nekadašnji trener u Dinamovoj akademiji i bivši voditelj Akademije HNK Hajduk iz Splita.

Pozivamo sve mlade Zadrane i djecu iz cijele Zadarske županije da se priključe radu najuspješnije nogometne škole u županiji!
Za više informacija nazovite navedene brojeve ili na klupski e-mail pošaljite Ime i prezime, godište i kontakt roditelja.

 

 

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)