Nakon što su titulu prvaka i kvalifikacije za 1. HNL protekli vikend ostvarili juniori HNK Zadar isto je „pošlo za nogom“ pionirima i kadetima koji su u ukupnom zbiru bodova završili ispred Adriatica iz Splita. Današnjom uvjerljivom pobjedom pionira nad Primorcem iz Biograda matematički je osigurana nedostižna prednost. Za pionire su golove postigli Lovro Kitin (14′), Gabrijel Šuljić (16′), Ivan Dabo (24′, 28′), Matej Šegarić (36′), Ivo Bjeliš (53′) i Tomislav Pavić (68′) za konačnih 7:0, što je rezultiralo 27 pobjedom, uz dva neriješena rezultata, samo jedan poraz i 2. mjesto na tablici 1. NL Središte Split.

‘Iskrene čestitke svim mojim igračima, uistinu sam ponosan na sve što smo ostvarili. Ipak, pred nama su još kvalifikacije za 1. HNL u kojima imamo neskrivene ambicije izboriti se za najviši rang. Bila bi to kruna odlične sezone iz koje bi još izdvojio polufinale Hrvatskog kupa’ – izjavio je trener pionira Zoran Erlić.

‘Pioniri su eklatantan primjer kategorije koja najavljuje svijetlu budućnost HNK Zadar. Osim izvrsnog rezultata, jasno je vidljiv momčadski duh koji je uz dobar rad aktivirao sve razvojne potencijale. Napredak momčadi i pojedinaca je u odnosu na početak sezone evidentan i samo je potreban kontinuitet rada i podrška za budući rast’  – riječi su Krešimira Gojuna, voditelja škole nogometa.

Sutrašnje utakmice kadeta i juniora koje HNK Zadar igra na domaćem terenu protiv Adriatica nemaju rezultatski značaj. Pozivamo sve naše navijače da dođu na Stanove u 10.00h i u opuštenoj atmosferi pozdrave šampione Dalmacije te daju podršku za predstojeće kvalifikacije za 1. HNL!

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)