U 17. kolu Prve NL sjajne predstave naših kadeta i pionira koji su u dvobojima protiv pulske Istre 1961 na Višnjiku osvojili ukupno 4 boda: kadeti su pobijedili 2:1, dok su pioniri odigrali 1:1 i zabilježili veliki bod. Vikend iz snova za naše mlade prvoligaše.

KADETI

Pulska je kadetska momčad torpedirana s dva projektila razigranog Šimuna Butića u 3. i 68. minuti, pa petoplasiranim i favoriziranim Istranima nije pomogao izjednačujući pogodak Kristijana Gojanija u 40. minuti. Butić je sada najbolji strijelac naših kadeta s 5 pogodaka, a nakon 17 odigranih susreta nalazimo se na 10. mjestu s 20 osvojenih bodova.

Igrali su: Karlo Rakić, Niko Bilić, Frane Nekić, Domagoj Zubčić, Marino Uskok, Ivan Dabo (Mauro Marić), Sebastijan Kajtazi (Ivan-Vinko Marić), Luka Crnjak (Mihael Bugarija), Filip Buljat (Ivano Bilaver), Šimun Butić, Vice Miletić. U sastavu su još bili: Diego Rak. Trener: Ante Morić.

PIONIRI

Ovosezonskim prvijencem Marka Brkljače naši su pioniri došli u vodstvo protiv vršnjaka iz pulske Istre 1961, ali su istarski žuto-zeleni do kraja ipak poravnali na konačnih 1:1. Nakon 17 odigranih utakmica nalazimo se na 13. mjestu s 14 bodova, ili samo 4 boda manje od Rijeke koja se s 18 bodova učvrstila na sredini.

Igrali su: Luka Miočić, Renato Segarić, Karlo Budanović (Arijan Šokota), Bruno Gulan, Marko Brkljača, Josip Bartulović, Ante Šimović, Gabrijel Čirjak, Frane Mrkić (Gabriel Gojanović), Martin Strika (Antonio Čirjak). U sastavu su još bili: Daniel Brkljača, Karlo Tomić, Duje Vujaković i Tomislav Pavić. Trener: Ante Strinić.

#SamoZadar

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)