Nogometaši HNK Zadar su u polufinalnoj utakmici Memorijalnog turnira Marijan Šuto Mrma koji se održava u Zmijavcima poraženi od prvoligaša Dugopolja rezultatom 1:0. 

Momčad iz Dugopolja je u ranim fazama povela i to u 2. minuti kada Branko Đukić trese Zadrovu mrežu za vodstvo 1:0. Momčad Želimira Terkeša je pružila dobar otpor prvoligašu, utakmica je bila izjednačena. Zadrani su imali prilika vratiti rezultat na 1:1, ali nažalost nisu bili dovoljno precizni. 

Zadar može biti zadovoljan i jer su svoj seniorski debi napravili mladi talentirani juniori Brkić, Senkić, Bačić, Matulić i Mrkela. 

U utakmici za 3. mjesto Zadar će se boriti protiv domaćina, Croatia Zmijavci, koji je u polufinalu bio poražen 2:1 od Solina. Utakmica je zakazana za danas s početkom u 17 sati. 

SASTAV HNK ZADAR: Subašić,Burčul, Iveljić,Jerbić, Djevelekaj, Banović,Jurić,Pranić, Stojčević,Škugor,M.Bačić – Zamjene: Matulić, Šarić, Martinović, Mrkela, D.Bačić, Senkić, Brkić, Labus – trener: Želimir Terkeš.

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)