Zadranin Kristijan Jurić vraća se kući! 25-godišnji veznjak stiže u Zadar nakon što je prošle sezone nastupao za NK Solin u drugom rangu hrvatskog nogometa. U dresu Solina odigrao je 29 utakmica te je upisao po 3 gola i asistencije. Svoje igračko iskustvo skupljao je igrajući po Hrvatskoj u Lučkom, Lokomotivi, Zadru i Dubravi. Suradnju sa Zadrom je potpisao na godinu dana.

“Što da kažem, vratiti se kući je uvijek lijepo. Pratim što se zbiva u Zadru od prvog dana. HNK Zadar radi odličan posao i moje je da pomognem da se taj trend i nastavi. Imamo dobru momčad na raspolaganju, znamo što se očekuje od nas i mislim da smo u stanju sve naše ciljeve ispuniti. Braniti boje mog Grada je uvijek velika čast a i odgovornost. Mi kao ekipa ćemo dati sve od sebe da učinimo naše sugrađane i navijače ponosnima. Želim se zahvaliti upravi i stručnom stožeru na povjerenju.” istaknuo je Kristijan Jurić.

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)