U okviru 14. kola 3. NL-jug, Zadar na Stanovima dočekuje Vodice. Pretposljednja utakmica u jesenskom dijelu, a zadnja na domaćem terenu. Zadar je s 28 bodova na prvom mjestu, bod manje ima Junak, slijedi Primorac sa 25, dok su Vodice na 14. mjestu sa 11 bodova.

Dolazi ekipa koja ima kvalitetne individualce. Tu su Roko Jurić, Prpić, Fuštin, Spahija. Definitivno ekipa koja se ne smije podcijeniti ni u kakvom pogledu. Vitezu su prošlo kolo uzeli bod. Kraj je prvenstva. Psihološki teška utakmica za pripremanje. Nema alibija ni vremena. Tablica ne dozvoljava bilo kakvo padanje i moramo ovu utakmicu shvatiti kao da je najveći derbi na svijetu i zato se tako i pripremamo za nju. Smatram da će ekipa biti na razini i ako tako bude siguran sam da ćemo doći do pobjede. – najavio je trener Marin Oršulić.

Atmosfera u ekipi je odlična. U dobrom smo ritmu i idemo tako i nastaviti. Pozivam navijače da nas dođu podržati u što većem broju i idemo po pobjedu na Stanovima! – rekao je Ante Vukadinović.

Utakmica se igra u nedjelju, 19.11. s početkom u 13.30 sati. Prodaja ulaznica počinje sat vremena prije na blagajni stadiona, po cijeni od 4 eura. Osiguran je i Live Stream na službenom klupskom Youtube kanalu.

#SamoZadar

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)