Nakon uspješno odrađenog gostovanja u Kaštelima, Zadar se okreće utakmici s Neretvancem koji na Stanove stiže u okviru 5. kola 3. NL-jug u subotu u 16.30 sati.

Utakmicu su najavili trener Marin Oršulić i vratar Luka Matasović.

Dolazi nam jedna tvrda, nezgodna i motorična ekipa. Imamo respekt za protivnika, ali mi znamo koji je naš cilj i kako da dođemo do pobjede koja nam je bitna. Ne smijemo sekunde odstupiti s našeg puta. Čeka nas zahtjevna utakmica, treća u tjedan dana, ali imamo i energiju i dobru psihološku pripremu za odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu. – rekao je trener Oršulić.

Dolazi nam ekipa koja još nije primila pogodak što znači da se radi o jako dobroj i kvalitetnoj ekipi koju sigurno ne smijemo podcijeniti. Atmosfera u klubu je odlična nakon dvije pobjede, odlično treniramo i naš cilj je da to tako i ostane, da uzmemo nova 3 boda i nastavimo pozitivan niz!- najavio je Luka Matasović.

Prodaja ulaznica počinje sat vremena prije početka utakmice na blagajni stadiona. Cijena ulaznice je 4 eura.

#SamoZadar

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)