Iskusni Zadranin Domagoj Muić vraća se kući! Domagoj je rođen 5.9.1993. u Zadru i svoju je nogometnu karijeru započeo je u rodnom gradu. Osim za Zadar, Muić je nastupao za Zagreb, Rudeš, slovenski Rudar, Solin i Sesvete. Prošle sezone u dresu Sesveta 28-godišnji Zadranin je upisao 25 nastupa gdje je imao dva gola i dvije asistencije. U karijeri ima 83 nastupa u Supersport HNL i 78 nastupa u Prvoj ligi. Suradnja sa Zadrom je potpisana na godinu dana.

“Uvijek sam presretan kad mogu igrati kod kuće, tako da je dolazak u ovaj klub za mene jedno veliko zadovoljstvo jer igram kući. Došao sam u Zadar kako bi dao svoj maksimum i kako bi kao momčad ispunili naše ciljeve. Imamo dobru ekipu, u kojoj su većina domaći momci iz Zadra, ovo je odličan spoj mladosti i iskustva. Želim ekipi dati što trebaju i očekuju od mene, jedva čekam da sezona krene da istrčim ponovno na travnjak Stanova,” istaknuo je Domagoj Muić.

BUDI DIO OBITELJI

Postani dio Zadrove obitelji – učlani se i sudjeluj u aktivnostima HNK Zadar. Člansku iskaznicu možeš nabaviti u tajništvu Kluba. Ako imaš pitanja, javi nam se. Mi tebe čekamo, a što ti čekaš :)